Skip to main content

Ζιαμπάρης: Θα δείτε μεγάλα πράγματα από τον Ηρακλή

Για την άνοδο του Ηρακλή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός του Γηραιού, Νίκος Ζιαμπάρης.

Στην άνοδο του Ηρακλή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας, αναφέρθηκε ο κεντρικός αμυντικός του Γηραιού, Νίκος Ζιαμπάρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Όπως υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων», ο κόσμος της ομάδας θα δεί μεγάλα πράγματα την επόμενη σεζόν.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γλέντι στα μπουζούκια: «Ρεσιτάλ έδωσε ο Κώστας Ρουγκάλας. Ο κόουτς ήταν επίσης ανεβασμένος, αν και έφυγε νωρίς. Θέλαμε και τον πρόεδρο, αλλά δεν ήταν μαζί μας. Δυνατός ήταν και ο Μυροφορίδης, που είναι το πειραχτήρι της ομάδας. Σε όλα μέσα είναι».

Για την αποθέωση από τον κόσμο: «Ήταν κάτι ξεχωριστό. Ο κόσμος του Ηρακλή πέρασε τέσσερα δύσκολα χρόνια και αυτό φάνηκε και χθες. Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τον κόσμο και είμαι χαρούμενος που ήμουν στην ομάδα που έφερε τον Ηρακλή στη SuperLeague. Ήταν ένα ξέσπασμα η χθεσινή μέρα».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Ήμασταν όλα τα παιδιά ένα. Παίζαμε ο ένας για τον άλλον».

Για τους Μυροφορίδη, Παπαδόπουλο: «Είναι μεγάλη η συμβολή και των δύο. Ξεκίνησε μια ομάδα νεαρών παικτών, η οποία πλαισιώθηκε από έμπειρους».

Για το σενάριο αποχώρησης Μυροφορίδη: «Δεν το γνωρίζω αυτό και δεν θα ήθελα να συμβεί. Θα ήταν μια μεγάλη απώλεια για τον Ηρακλή».

Για την παραμονή Παπαδόπουλου: «Αυτό είναι μια ευχάριστη εξέλιξη. Η ομάδα αυτή είναι έργο του Νίκου Παπαδόπουλου και του Παύλου Μυροφορίδη».

Για το ποιον θα ξεχώριζε από τους συμπαίκτες του: «Αναμφισβήτητα τον Λουκίνα. Δεν νομίζω πως τον ήξερε κανείς πριν έρθει στον Ηρακλή».

Για την επόμενη χρονιά: «Δεν θέλω να βάλω ψηλά τον πήχη, όπως άλλωστε κάναμε και το καλοκαίρι. Πιστεύω, όμως, ότι θα δείτε μεγάλα πράγματα από τον Ηρακλή».

Για το πού αφιερώνει την άνοδο: «Στους γονείς μου που με βοήθησαν στα πολύ δύσκολα, στον προπονητή, τον Μυροφορίδη και τον κόσμο που πέρασε δύσκολα τέσσερα χρόνια και να είναι σίγουροι πως έρχονται πολύ καλές στιγμές».