Skip to main content

Ζέστη σε όλη τη χώρα, ανεβαίνει στους 30 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε Μακεδονία και Θράκη, λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν μετά το μεσημέρι και θα δώσουν παροδικές βροχές ή και καταιγίδες στα ορεινά.
Σε υψηλά επίπεδα θα βρεθεί και σήμερα η θερμοκρασία, με το θερμόμετρο να φτάνει  στη Θεσσαλονίκη τους 28 βαθμούς, αλλά ακόμη και στους 30 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλίας, του Ιονίου και της Αττικής. 
 
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης, ενώ τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα στα ανατολικά και τα νότια τις πρωινές ώρες.
 
Στη Θεσσαλονίκη και έχει ζέστη αλλά και αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι  μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναιμεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
 
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.