Skip to main content

Ζέρβας σε Μπουτάρη: Έχεις πυρετό και σου φταίει το θερμόμετρο...

Σε σκωπτικούς τόνους η απάντηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης: Η πολιτική προστασία, το ξεπάγωμα των σχέσεων και το... θερμόμετρο

Καυστική ήταν η απάντηση του πρώην αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα στο σχόλιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, κατά χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της «Πρωτοβουλίας» για το φιάσκο του (μη) αποχιονισμού της πόλης.

Ο κ. Μπουτάρης είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν αντέχω άλλο τον Ζέρβα, δεν μπορώ πλέον να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με αυτόν», καλώντας τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα λέγοντας «πείτε μου τι πρέπει να γίνει» (δείτε αναλυτικά εδώ).

Σήμερα ο κ. Ζέρβας, με ανάρτησή του στο Facebook, πήρε θέση, αναφέροντας αρχικά: «Προφανώς δεν αποτελώ αντικείμενο της (μη αποτελεσματικής) πολιτικής προστασίας του Δήμου. Ούτε απασχολεί την πόλη το "ξεπάγωμα" των σχέσεων μας».

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με τα προβλήματα της πόλης», συνέχισε ο Κ. Ζέρβας και σχολίασε σκωπτικά: «Όταν έχεις πυρετό (και μάλιστα υψηλό) δε σου φταίει το θερμόμετρο!».