Skip to main content

Ζέρβας για αποχώρηση Λιάκου: Rezili-End Thessaloniki

Με ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος σημειώνει ότι «αυτοί (-ές) καβάλησαν το πλοίο και σαλπάρισαν για πολυτελέστερα λιμάνια».

Βαρύτατες αιχμές για τη Λίνα Λιάκου σχετικά με την παραίτησή της από τη θέση της ως αντιδήμαρχου και την αποδοχή της πρόταση να αναλάβει Περιφερειακή Διευθύντρια για την Ευρώπη και Μέση Ανατολή στον οργανισμό των «100 Ανθεκτικών Πόλεων» (“100 Resilient Cities”), με έδρα το Λονδίνο, άφησε ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Με ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για «αυτές που ανέλαβαν ουρανοκατέβατες ευθύνες» αλλά στην πρώτη ευκαιρία «καβάλησαν το πλοίο και σαλπάρισαν για πολυτελέστερα λιμάνια»., επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Μάλιστα, σε φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτησή του σχολίαζε χαρακτηριστικά: «Rezili-End Thessaloniki».  

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ζέρβα:  

Αυτοί (-ές) που κατ’ ανάθεση ανέλαβαν ουρανοκατέβατες ευθύνες και βαρύγδουπα projects, στην πρώτη ευκαιρία καβάλησαν το πλοίο και σαλπάρισαν για πολυτελέστερα λιμάνια.

Προφανώς δεν φταίνε αυτοί. Φταίει αυτός που τους επέλεξε: από το πουθενά στο μακρυά.

Υποθέτω το μέλλον της Θεσσαλονίκης και ο σχεδιασμός για το 2030 θα γίνεται πλέον από το City!

Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα και ένα καλό τυχερό και για τους υπόλοιπους που αγωνιούν (και προσπαθούν) για κάτι ανάλογο.

Ο τελευταίος παρακαλώ να αφήσει την πόρτα ...ανοιχτή γιατί επιτέλους κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί για την πόλη.