Skip to main content

Ζερμέιν Τέιλορ: Ενθουσιασμενος που ερχομαι στον Άρη

Ο Αμερικανός γκαρντ των κιτρινόμαυρων δήλωσε πως ανυπομονεί να ζήσει αυτή την εμπειρία βοηθώντας την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν

Ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του δείχνει πως είναι ο Ζερμέιν Τέιλορ μετά την οριστικοποίηση της μετεγγραφής του στον Άρη για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία και να βοηθήσω την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει και τους πιο κρίσιμους αγώνες, αυτούς των play-offs. Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά στην Ελλάδα», δήλωσε ο Τέιλορ.

Το νέο απόκτημα των κιτρινόμαυρων, μετά τη συμφωνία του με την ομάδα, συγκεντρώνει συνεχώς πληροφορίες. «Μέχρι χθες δεν ήξερα πολλά για τον Άρη, όμως από την ώρα που ολοκληρώθηκε η συμφωνία, συλλέγω συνεχώς πληροφορίες για τη νέα ομάδα μου. Έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό».

Ποιος είναι ο στόχος του; «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ για να έχει ένα επιτυχημένο φινάλε στη χρονιά. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να έχει ο Άρης μία καλή πορεία, ιδιαίτερα στα play-offs όπου κρίνονται όλα στη σεζόν. Θα μιλήσω με τον κόουτς και θα κάνω ό,τι μου πει για να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Είναι η πρώτη φορά που ο Ζερμέιν Τέιλορ θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Δεν γνωρίζω πολλά για την ελληνική λίγκα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου. Θέλω πολύ να έρθω και να μάθω περισσότερα, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την Ελλάδα για την οποία μου έχουν πει ότι είναι μία πολύ όμορφη χώρα».