Skip to main content

Ζάρας: Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, πρέπει να συσπειρωθούμε

«Το ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να στρέψουμε όλη μας την συγκέντρωση στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο γκαρντ του Άρη

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Θοδωρής Ζάρας υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι αύριο κόντρα στη Δόξα Λευκάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γκαρντ των κιτρινόμαυρων στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Πρέπει να συσπειρωθούμε

Γεια σε όλους σας!

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στο BasketballCL. Αποκλειστήκαμε από την Βιλερμπάν, σε ένα παιχνίδι που πληρώσαμε το κάκιστο δεύτερο δεκάλεπτο μας, όπου δεχθήκαμε ένα σερί 21-0.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να στρέψουμε όλη μας την συγκέντρωση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας. Είναι μια καλή ομάδα και δεν πρέπει να μας ξεγελά η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Πολλά παιχνίδια τα έχει χάσει στον πόντο. Πιστεύω πως οι αντίπαλοί μας θα έρθουν χωρίς άγχος και είναι πολύ επικίνδυνο αυτό, γιατί μπορεί να είναι σε πολύ καλή μέρα επιθετικά και να σκοράρουν αρκετά.

Εμείς έχουμε αρκετούς τραυματίες, ενώ δεν θα έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου μας, λόγω της τιμωρίας της έδρας μας. Θα πρέπει, όμως, να συσπειρωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».