Skip to main content

Ζάρας: Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το διπλό στη Ρόδο

«Μας στεναχώρησε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός αλλά πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα», έγραψε ο γκαρντ των κιτρινόμαυρων

Την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν στρέψει οι παίκτες του Άρη ενόψει και του αυριανού αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου σύμφωνα με τον Θοδωρή Ζάρα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γκαρντ των κιτρινόμαυρων στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Για εμάς ήταν μια διαφορετική εβδομάδα υπό την έννοια ότι ήταν η πρώτη μετά τον αποκλεισμό μας από το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε στους «8» στην Ευρώπη, ωστόσο, το έχουμε αφήσει πίσω μας και πλέον έχουμε στρέψει όλη μας την προσοχή ελληνικό πρωτάθλημα.

Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση στην Ρόδο. Θα πάμε σε μια πολύ δυνατή έδρα για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο Κολοσσός, ειδικά στο σπίτι του, παίζει πάρα πολύ δυνατά. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσουμε πολύ σημαντικό προβάδισμα στην προσπάθειά μας για κατάκτηση της 4ης θέσης, αν και έχουμε να δώσουμε κι άλλα δυνατά ματς.

Το θετικό είναι ότι δεν θα έχουμε απουσίες, δεδομένου ότι επιστρέφει και ο Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος στις προηγούμενες αναμετρήσεις απουσίασε λόγω τραυματισμού. Πάμε έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας και να τα δώσουμε όλα για το διπλό».