Skip to main content

Ζαγοράκης: Στηρίζω τις φρέσκες ιδέες, στηρίζω Τζιτζικώστα

Με γραπτή δήλωσή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη. Κάθε μέρα και μια κεντρική ομιλία για τον κ. Τζιτζικώστα

Στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα τάχθηκε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, πριν από λίγο με γραπτή δήλωση που διένειμε στα ΜΜΕ και ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook.

Στη δήλωσή του ο κ. Ζαγοράκης επισημαίνει: «Σέβομαι και τιμώ την προσφορά και των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Παράταξης, όμως σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα».

Η δήλωση Ζαγοράκη υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ, έρχεται μια μέρα μετά τη δήλωση του καραμανλικού, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, αλλά και του βουλευτή Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη, οι οποίοι επίσης τάχθηκαν στο πλευρό του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας περιοδεύει και σήμερα στην Κρήτη, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του στον Πειραιά, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Αύριο έχει κεντρική ομιλία στην Ελευσίνα και την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η κεντρική ομιλία του στην Αθήνα (με πιθανότερο χώρο το κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ). Η κεντρική ομιλία της Θεσσαλονίκης θα γίνει την Παρασκευή και θα είναι το κλείσιμο της προεκλογικής κούρσας για τον κ. Τζιτζικώστα. Ο χρόνος της ομιλίας έχει προσδιοριστεί για τις 19.30', ενώ ο τόπος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το Παλαί Ντε Σπορ, το οποίο όμως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς πρέπει να λυθούν κάποια τεχνικά ζητήματα. Εφόσον δεν καταστεί εφικτό να γίνει η εκδήλωση στο Παλαί, ο κ. Τζιτζικώστας θα μιλήσει στο Βελλίδειο.