Skip to main content

Ζ.Βρύζας: «Όλοι σαν μια γροθιά»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής, Ζήσης Βρύζας, ανέλαβε πρόεδρος του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου.
«Η παραίτηση του Zαγοράκη είναι μεγάλη απώλεια, ωστόσο συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά», τόνισε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, μετά τη λήξη του έκτακτου Δ.Σ, που ακολούθησε τη χθεσινή παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Για την πρόταση που δέχτηκε από την ΠΑΕ, ο Ζ.Βρύζας, εδραιώνοντας ενωτικό κλίμα, δήλωσε: «Αποδέχτηκα αυτή την ηθική πρόταση. Ο Ζαγοράκης ήταν είναι και θα είναι αδερφός μου» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Συνεχίζουμε το ίδιο πλάνο. Ο ΠΑΟΚ πάντα ήταν πάνω από όλα».

Σχετικά με το νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο κ. Βρύζας δήλωσε πως είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί μέσα στις επόμενες ημέρες: «Υπάρχει η σκέψη να αναλάβει κάποιος άλλος τη θέση του τεχνικού διευθυντή, απλά έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες».

Εξερχόμενος από την αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους και τη στήριξή τους στο πρόσωπό του. «Είμαστε μαζί σου» ήταν τα λόγια τους.

Α.Μ