Skip to main content

Υπολογίζει πέντε ο Ουζουνίδης

Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται πλέον οι Ζοτ, Χοσέμι, Κυριαζής, Ντάνι και Ρομάν, αφού έφτασαν οι μπλε κάρτες των πέντε ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και πλέον βρίσκονται στα πλάνα του προπονη
Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται πλέον οι Ζοτ, Χοσέμι, Κυριαζής, Ντάνι και Ρομάν, αφού έφτασαν οι μπλε κάρτες των πέντε ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και πλέον βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους για το ματς με τον Ατρόμητο.

Στη διάθεση του προπονητή του Ηρακλή, Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι από τη Δευτέρα οι Ζοτ, Χοσέμι, Κυριαζής, Ντάνι και Ρομάν, καθώς έφτασαν οι μπλε κάρτες τους.

Έτσι λοιπόν και οι πέντε προαναφερθέντες μπορούν να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του «Γηραιού» στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Αναφορικά με τον Ντάνι, είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί, αφού μοιάζει να βρίσκεται σε έξοχη φυσική κατάσταση.

Στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ έδειξε πως είναι καλός κόφτης, βλέπει γήπεδο, έχει καλή πάσα και η πρώτη εικόνα του δείχνει... ενδεκάδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος παίκτης είχε παίξει σε έξι αγώνες με την Κλουζ και εμφανίζεται έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Περιστεριώτες.