Skip to main content

Υπό τη σκια των... εθνικων μας

Εν μέσω εθνικών υποχρεώσεων το ενδιαφέρον για την αγωνιστική της Σούπερλιγκ έχει περάσει δικαιωματικά σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, παρά την διακοπή και την δίψα των
Εν μέσω εθνικών υποχρεώσεων το ενδιαφέρον για την αγωνιστική της Σούπερλιγκ έχει περάσει δικαιωματικά σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, παρά την διακοπή και την δίψα των φιλάθλων για ποδόσφαιρο.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το Ευρωμπάσκετ, την προσπάθεια της εθνικής ποδοσφαίρου να κάνει το απόλυτο σε νίκες και να διατηρήσει ακέραιες ελπίδες για συμμετοχή στο Μουντιάλ και την φρεσκάδα της εθνικής βόλεϊ (παρά την ήττα από την Γερμανία ) στο επίκεντρο υπάρχουν θέματα διοικητικής φύσης.

Τα μαίλ των φίλων του ΠΑΟΚ που στάλθηκαν όλες αυτές τις μέρες με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, όπως και η συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει (Τετάρτη 9/9) σε μια προσπάθεια να απαντηθούν τα ερωτήματα όχι μόνο των δημοσιογράφων, αλλά και του κόσμου σε μια αγωνιστική σεζόν που δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει την ευκαιρία σε να δώσει την διάσταση της διοίκησης σε θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό τους στόχους αλλά και το μετοχικό κομμάτι της εταιρίας. 

Ο ενιαίος Άρης στην Δ.Ε.Θ

Υπό τους ήχους της μπάντας του Σούπερ 3 και παρουσία πολλών φίλων της ομάδας ο ενιαίος Άρης εγκαινίασε το περίπτερο του συλλόγου στην Δ.Ε.Θ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με τους παίκτες να γίνονται αντικείμενο λατρείας από τους νεαρούς κυρίως που γέμισαν ασφυκτικά το περίπτερο 15.   «Είμαι χαρούμενος που βλέπω πολύ κόσμο να στηρίζει την ομάδα σε όλες τις εκδηλώσεις. Είναι πολύ ζεστό το κλίμα. Με το που μπήκα στο περίπτερο μου ανέβηκε αμέσως η διάθεση» δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση και αθλητής του Άρη, Άρης Γρηγοριάδης.

Διαφωνία διοίκησης –οργανωμένων στον Ηρακλή

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξήγησε με ανακοίνωση που εξέδωσε τους λόγους για τους οποίος δεν εξασφάλισε εισιτήρια για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι λόγοι είναι προφανείς, ωστόσο η διάταση απόψεων που ούτως συ άλλως παρατηρείται αρκετό καιρό με τους οργανωμένους είναι ορατή πλέον δια γυμνού οφθαλμού. 

Το απόγευμα της Τετάρτης εξάλλου  θα εξετασθεί η έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι «κυανόλευκοι», διαφωνούν με το σκεπτικό της απόφασης και θεωρούν πως υπήρξε μεμονωμένο περιστατικό και όχι εκτεταμένα επεισόδια στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη στο Καυταντζόγλειο.