Skip to main content

Υπερπλήρης ο Ηρακλής στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία τού Ηρακλή, για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού. Πλήρης ο «Γηραιός», παρών και ο Σίσιτς.
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία τού Ηρακλή, για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ εναντίον τού Παναθηναϊκού.

Ο Μίρνες Σίσιτς, όπως αναμενόταν, ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές και έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20άδα που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Αυτή αποτελείται από τους εξής: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Ντάνι, Ηλιάδης, Σζοτ, Μάρα, Κομπαγιάσι, Σολτάνι, Σίσιτς και Γιάκομπ.

Με το γνωστό και μη εξαιρετέο 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ ο Ελληνας τεχνικός. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα βρεθούν οι Χοσέμι, Κατσαμπής, Κυριαζής και Κανακούδης. Ντάνι και Πίτου Γκαρσία, Μάρα, Σολτάνι και Αραμπατζής θα βρεθούν στον χώρο τού κέντρου και ο Βικτοράς Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή τού Γηραιού είναι προγραμματισμένο να πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν οι διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας.