Skip to main content

Υπέρ των κινητοποιήσεων η Παπαρήγα

Να ανοίξει τα χαρτιά της απέναντι στα προβλήματα των αγροτών, και να πάψει να χρησιμοποιεί τον διάλογο για να διασπάσει τους αγώνες τους, κάλεσε την κυβέρνηση η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγ
Να ανοίξει τα χαρτιά της απέναντι στα προβλήματα των αγροτών και να πάψει να χρησιμοποιεί τον διάλογο για να διασπάσει τους αγώνες τους, κάλεσε την κυβέρνηση η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης.

«Τα προβλήματα της μικρής και μεσαίας αγροτιάς είναι προβλήματα πολλών χρόνων, είναι πασίγνωστα και μια κυβέρνηση, η οποία μάλιστα πήρε την λαϊκή ψήφο πρόσφατα, οφείλει να πάρει θέση γι’ αυτά», δήλωσε η κ. Παπαρήγα.

Τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων των αγροτών και παρατήρησε: «Βεβαίως και πρέπει να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και να φροντίσουν το εξής πράγμα: Η ενότητα να είναι η ενότητα των μικρών, φτωχών και μεσαίων αγροτών. Σήμερα κάποιος είναι μεσαίος αύριο θα γίνει και αυτός πολύ μικρός και πρέπει ακριβώς όλα τα μπλόκα ανεξαρτήτως της ιδιαιτερότητας που υπάρχει μέσα στις γραμμές του κάθε μπλόκου, είναι καλό και σωστό να διαμορφώσουν κοινά αιτήματα».

Σε ερώτηση για όσους ταλαιπωρούνται από τα μπλόκα των αγροτών η κ. Παπαρήγα απάντησε: «Σε καμιά περίπτωση ο αγώνας του εργάτη δεν είναι σε βάρος του αγρότη, είτε ο αγώνας του αγρότη σε βάρος του εργάτη».