Skip to main content

Υπεγράφη η σύμβαση για το παράρτημα της ΧΑΝΘ στο Ασβεστοχώρι

Για το Μάρτιο του 2013 προγραμματίζεται η ολοκλήρωση του έργου για το παράρτημα της ΧΑΝΘ στο Ασβεστοχώρι, η σύμβαση ανάθεσης του οποίου υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα.

Για το Μάρτιο του 2013 προγραμματίζεται η ολοκλήρωση του έργου για το παράρτημα της ΧΑΝΘ στο Ασβεστοχώρι, η σύμβαση ανάθεσης του οποίου υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα από τον πρόεδρο της ΧΑΝΘ Ιωάννη Σωσσίδη και τον πρόεδρο της κατασκευαστικής εταιρείας «Διάσταση» Στράτο Σιμόπουλο. 

Αρωγός του έργου είναι η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης. Το νέο παράρτημα χτισμένο σε ιδιόκτητο οικόπεδο χιλίων πεντακοσίων τ.μ. θα διαθέτει τρία γυμναστήρια, αίθουσα εκδηλώσεων/στέκι, εικαστικών, σεμιναρίων, βιβλιοθήκης και αίθουσες εκμάθησης μουσικών οργάνων. Η πισίνα θα είναι η μοναδική διαθέσιμη στην περιοχή για εκμάθηση κολύμβησης παιδιών.

Το νέο κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. στο Ασβεστοχώρι, ένα κόσμημα για τον Δήμο Χορτιάτη –Πυλαίας, θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς με στόχο να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους νέους της περιοχής και χώρο δημιουργικής απασχόλησης για όλη την οικογένεια.