Skip to main content

Χρυσοχοΐδης εναντίον Κατσέλη

Την ενόχληση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η απόφαση της υπουργού Οικονομίας για μετακίνηση 40 πολιτικών υπαλλήλων του πρώην υπουργείου Ναυτιλίας.
Την ενόχληση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκάλεσε η απόφαση της υπουργού Οικονομίας Λουκας Κατσέλη για μετακίνηση 40 πολιτικών υπαλλήλων του πρώην υπουργείου Ναυτιλίας, καθώς δημιουργούνται δυσλειτουργίες σε υπηρεσίες την αρμοδιότητα τωνοποίων ανέλαβε με πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Όπως αναφέρεται, η απόφαση αφορά 40 υπαλλήλους, εκ των οποίων οι 10 υπηρετούν στον Κλάδο Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων, η μετακίνηση των οποίων δημιουργεί δυσλειτουργίες στο τμήμα της επιθεώρησηςπλοίων που εντάσσονται για πρώτη φορά στο ελληνικό νηολόγιο ή σε πλοίαστα οποία έχουν γίνει μεγάλες μετασκευές.

Οι υπόλοιποι 30 υπηρετούν στα Ναυτικά Μητρώα, την υπηρεσία εποπτείας του ΝΑΤ και του Οίκου Ναύτου, καθώς και την οικονομική υπηρεσία, οι  μετακινήσεις των οποίων δημιουργούν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ναυτικών.