Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Με στόχο να δώσουν μια χαρούμενη νότα στην αγορά, ο Εμπορικός Σύλλογος προσκαλεί τους καταναλωτές την ερχόμενη Παρασκευή σε ένα ολοήμερο πάρτυ, με ειδικές τιμές, δώρα, μουσικές και πολλές εκπλήξεις.

Με στόχο να δώσουν μια χαρούμενη και κεφάτη νότα στην αγορά, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προσκαλεί τους καταναλωτές την ερχόμενη Παρασκευή σε ένα ολοήμερο πάρτυ με ειδικές τιμές, δώρα, κεράσματα, μουσικές και πολλές εκπλήξεις.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλούν τις επιχειρήσεις της πόλης μας να συμμετέχουν στο πάρτυ της αγοράς, με ειδικές τιμές στους καταναλωτές, κάποιο κέρασμα ή ποτό, με μουσική στο κατάστημα και ό,τι άλλο θεωρούν ότι θα δώσει κέφι και γιορτινή ατμόσφαιρα.

«Σε αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο, στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλούμε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν παρέα με τους αγαπημένους φίλους
και την οικογένειά τους το PARTY της αγοράς μας, όλη τη μέρα, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, να διασκεδάσουν με τις εκδηλώσεις, να χαρούν με τις αγορές τους, στις καλύτερες τιμές» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ.