Skip to main content

Χοσέμι: Δεν υπήρχε θέμα πίεσης, αλλά ατυχία

Ο παράγοντας «τύχη» στέρησε από τον Ηρακλή τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλό στο ματς με την Καβάλα, σύμφωνα με τον Χοσέμι. Πληρώθηκαν οι ποδσφαιριστές.
Ο Ισπανός αναφέρθηκε τόσο στην ήττα από την Καβάλα, όσο και στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα.

Μιλώντας για την ήττα από την Καβάλα ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, όμως μετά από ένα σερί νικών που είχαμε, χθες η κακή τύχη μας έφερε το κακό αποτέλεσμα. Σε μια μόλις φάση που πραγματοποίησε ο αντίπαλος δεχθήκαμε το γκολ της ήττας. Ασφαλώς υπάρχει ψυχολογική ζημιά, αλλά από τα λάθη μαθαίνεις. Άλλωστε υπάρχει αρκετός χρόνος να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε.

Στο ματς με την Καβάλα δεν υπήρχε κανένα θέμα πίεσης, αλλά ατυχία. Αυτή ήταν που μας στέρησε και το γκολ. Συνήθως ο αντίπαλος στα εντός έδρας παιχνίδια κλείνεται στην άμυνα και ειδικά η Καβάλα που διαθέτει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές κατάφερε να πετύχει το σημαντικό γκολ. Στα εντός πρέπει να πετυχαίνεις γρήγορα το γκολ για να ανοίγεις διαδρόμους στις αντίπαλες άμυνες».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα τόνισε: «Αυτές τις μέρες θα μελετήσουμε καλά το προηγούμενο παιχνίδι για να συγκεντρωθούμε στα λάθη που έχουν γίνει. Η υπόλοιπη προετοιμασία θα εστιάσει στον αντίπαλο, καθώς χρειαζόμαστε διαρκή βελτίωση. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και προπονητή, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δέσει η συνταγή. Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για αυτό, όμως υπόσχομαι πως κάθε βδομάδα θα είμαστε βελτιωμένοι. Όλοι θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα και χρειαζόμαστε κοινή νοοτροπία για να εφαρμόσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής».

Ολοκληρώνοντας, ο Χοσέμι τόνισε: «Ήθελα εδώ και καιρό να αλλάξω αέρα και περιβάλλον, ώστε να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Ο Ηρακλής ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα και μάλιστα έδειξε πολύ σοβαρό ενδιαφέρον, κάτι το οποίο εκτίμησα πάρα πολύ τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου. Όλοι θέλουμε να κάνει ο Ηρακλής την υπέρβαση, αυτό που θέλουμε είναι να αλλάξει η εικόνα της ομάδας τα τελευταία χρόνια και επιθυμούμε να φτάσουμε να κυνηγάμε κάτι».

Πληρώθηκαν οι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή μοιράστηκαν σήμερα Δευτέρα περίπου 200.000 μια και η διοίκηση, υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε περί καταβολής ενός σημαντικού μέρους των οφειλόμενων μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, τοποθέτησε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών το συγκεκριμένο ποσό.