Skip to main content

Χωρίς Χλωρό και Γκίκα σήμερα η Δόξα Δράμας

Κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι (για την 9η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής) δίνει η Δόξα στη Δράμα με τον εκ των ουραγών Θρασύβουλο, που πάντως παραμένει μια μαχητική ομάδα εντός ή εκτός έδρας.
Κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι (για την 9η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής) δίνει η Δόξα στη Δράμα με τον εκ των ουραγών Θρασύβουλο, που πάντως παραμένει μια μαχητική ομάδα εντός ή εκτός έδρας και υπολογίζεται ιδιαίτερα από τους Δραμινούς.

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη, που προέρχεται από την ισοπαλία στις Σέρρες την περασμένη Κυριακή, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον αυριανό φιλοξενούμενό της και θ’ αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για τη νίκη, που θα την κρατήσει σε τροχιά ανόδου και σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.   Πρόσθετο «όπλο» για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα της Δόξας θα είναι ο κόσμος της, που –καιρού επιτρέποντος- θα κατακλύσει το γήπεδο για να ενισχύσει την προσπάθεια των «Μαυραετών».

Ο προπονητής της Δόξας θα παρατάξει την ομάδα χωρίς τους Χλωρό και Γκίκα, που βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας, ενώ θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Σενεγαλέζο μέσο ΝΝτουρ που επανακάμπτει ύστερα από πολυήμερη θεραπεία αλλά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί μόνο ως αλλαγή –εφόσον χρειαστεί.