Skip to main content

Χωρίς τον αρχηγό της η Ένωση Καβάλας κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Σάββα Ηλιάδη, που υποφέρει ακόμα από διάστρεμμα, θα παρατάξει ο Κώστας Πιλαφίδης, αύριο Σάββατο, την Ένωση Καβάλας κόντρα στον Ολυμπιακό.
Με Ραϊσεβιτς και Σιλντς, αλλά πιθανότατα χωρίς τον αρχηγό της Σάββα Ηλιάδη –που υποφέρει ακόμα από διάστρεμμα- θα παρατάξει ο Κώστας Πιλαφίδης αύριο Σάββατο, την Ένωση Καβάλας κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας Μπάσκετ Ανδρών.

Οι δύο ξένοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και παίρνουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία της καβαλιώτικης ομάδας, αλλά ο Σάββας Ηλιάδης δεν αναμένεται να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, σε περίπτωση που η κατάστασή του δεν παρουσιάσει θεαματική βελτίωση σήμερα.  Διαφορετικά, κανείς στην Ένωση δεν θα ρισκάρει πιθανότητα υποτροπής τραυματισμού του αρχηγού της ομάδας κι ο Σάββας Ηλιάδης θα δει τον αγώνα από την εξέδρα.

Μετά την εντυπωσιακή της νίκη επί του Περιστερίου, το περασμένο Σάββατο (πάλι στην Καλαμίτσα) για τη 2η αγωνιστική, η Ένωση Καβάλας ετοιμάζεται πυρετωδώς για ακόμα μία καλή εμφάνιση στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι (4μμ) με τον Ολυμπιακό. Η  ζήτηση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα αυξημένη.  Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 και 40 ευρώ, ενώ στη μαθητική κερκίδα 10 ευρώ.  Το Κλειστό της Καλαμίτσας θα είναι κατάμεστο κι οι θεατές θα έχουν κάθε δυνατή άνεση, αφού ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση όλων των καθισμάτων στο γήπεδο.