Skip to main content

Χωρίς οπαδούς του Άρη το ντέρμπι της Τούμπας

Για άλλη μια χρονιά στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άρη, εντός και εκτός έδρας, δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας. Στη Φλώρινα θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον Εορδαϊκό.
Το ίδιο έργο που παίζεται τα τελευταία χρόνια θα δούμε και αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν. Στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, τόσο στην Τούμπα, όσο και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν θα υπάρχουν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Αυτό προέκυψε μετά την κίνηση της ΠΑΕ Άρης που έγινε πριν 15 ημέρες να ζητήσει το 5% των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την 5η αγωνιστική στην Τούμπα και την αρνητική απάντηση που έδωσε η "ασπρόμαυρη" διοίκηση.

Η αρνητική απάντηση προήλθε από το γεγονός ότι η ΠΑΕ Άρης αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους δικούς της οπαδούς για το ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης" στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Οι "ασπρόμαυροι" ζήτησαν εισιτήρια για την θύρα 1 του γηπέδου του Άρη, κάτι που για τους "κίτρινους" δεν είναι εφικτό αφού ως συνήθως προτείνουν την θύρα 4 για τους φιλοξενούμενους στο "σπίτι" τους και κάπου εκεί έκλεισε το θέμα.

Στη Φλώρινα με τον Εορδαϊκό

Στην Φλώρινα θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Εορδαϊκού. Ο λόγος είναι πως στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας δε διαθέτει προβολείς. Αναφορικά με το γήπεδο της Φλώρινας, διαθέτει 4.000 καθίσματα. Υπάρχει, βέβαια, η δυνατότητα να δει κάποιος το παιχνίδι όρθιος, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι η 28η Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι και πέρσι ο ΠΑΟΚ υπερκέρασε το εμπόδιο του ΟΦΗ στην Κρήτη ανήμερα της Εθνικής μας εορτής.