Skip to main content

Χωρίς νερό Χαριλάου και Πεύκα

Το νερό νεράκι λένε από σήμερα οι κάτοικοι στη Χαριλάου, καθώς από τις 8 το πρωί έχει διακοπεί η υδροδότηση και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 16.00 το απόγευμα, διακοπή νερού θα σημειωθεί αύριο στην
Το νερό νεράκι λένε από σήμερα οι κάτοικοι στη Χαριλάου, καθώς από τις 8 το πρωί έχει διακοπεί η υδροδότηση και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 16.00 το απόγευμα λόγω εργασιών αντικατάστασης δικλείδων που γίνονται στη συμβολή των οδών Γαζή με Πλαστήρα και Γαζή με Ανακρέοντος.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ χωρίς νερό θα μείνει και αύριο η περιοχή και συγκεκριμένα από τις 8.00 έως τις 17.00 με τις εργασίες να πραγματοποιούνται επί των οδών Λεωνίδων με Πελοπίδου και Νικάνορος με Πελοπίδου. Προβλήματα θα σημειωθούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωνίδου, Νικάνορος, Πελοπίδου και Γιάννη Αγγέλου.

Για τρεις ώρες θα μείνει χωρίς νερό αύριο από τις 9.00 το πρωί έως και τις 12.00 το μεσημέρι ο δήμος Πεύκων και συγκεκριμένα οι οδοί Κωνσταντινουπόλεως, Σμύρνης, Βοσπόρου, Παπανικολάου μέχρι και την Περιφερειακή του δήμου. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ λόγω έργων αποχέτευσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες μετατόπισης αγωγού στην οδό Σμύρνης.