Skip to main content

Χωρίς Κάλβο ο Άρης

Χωρίς τον Τόνι Κάλβο στην σύνθεσή του θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο Άρης απέναντι στην Αούστρια Βιέννης την Τρίτη για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ισπανός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και πλέον
Χωρίς τον Τόνι Κάλβο στην σύνθεσή του θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο Άρης απέναντι στην Αούστρια Βιέννης την Τρίτη για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ισπανός δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα και πλέον η συμμετοχή του θεωρείται απίθανη.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Τόνι Κάλβο, όσον αφορά την συμμετοχή του Ισπανού στον αγώνα του Άρη με την Αούστρια την προσεχή Τρίτη. Ο μέσος των κιτρίνων δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα μια και ο πόνος στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού δεν υποχώρησε και πλέον η συμμετοχή του στο ματς με τους Αυστριακούς για τα πλέι οφ του Europa League θα πρέπει να θεωρείται απίθανη.
Αν όπως όλα δείχνουν δεν αγωνιστεί, ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Τόχα, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σάκης Πρίττας, καθώς ο Τόχα θα πάει αριστερά για να αντικαταστήσει όπως αναφέραμε τον Κάλβο. Αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Οριόλ να είναι φαβορί να ξεκινήσει αντί του Λαζαρίδη.