Skip to main content

Ξυδάκης εναντίον ΕΡΤ: Είναι τραγική και τριτοκοσμική

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι δεν υπάρχει πολιτική διάσταση στα λεγόμενά του και μιλούσε με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα

«Τραγική» και «τριτοκοσμική» χαρακτήρισε την κρατική τηλεόραση ο Νίκος Ξυδάκης από το βήμα του 2ο Οικονομικού Φόρουμ στους Δελφούς.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι δεν υπάρχει πολιτική διάσταση στα λεγόμενά του και μιλούσε με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του για την κρίση του δημοσιογραφικού κλάδου υπήρχαν πρόδρομα συμπτώματα που θα έπρεπε να είχαν οσμιστεί οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

«Ξεχωρίζει η επανάσταση στα κοινωνικά δίκτυα και ο τρόπος διάχυσης της ενημέρωσης με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάνει χρήση ο ίδιος του λογαριασμού του στο Twitter» υπογράμισε ο κ. Ξυδάκης.

«Από τη δεκαετία του 1980 έγινε υπερεπέκταση των Media στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με την εμφάνιση των εντύπων Life Style επήλθε», όπως υποστήριξε, «η ηθική εξαθλίωση του κλάδου».