Skip to main content

Χέρι - χέρι ο Σαραμάντος με τον Πολυχρονίδη

Σε συμφωνία κατέληξε το φλερτ μεταξύ του «πράσινου» υποψηφίου του 2006 για το δήμο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη, και του γαλάζιου νυν δημάρχου Καλλιθέας, αλλά και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου του νέ
Σε συμφωνία κατέληξε το φλερτ των τελευταίων ημερών μεταξύ του «πράσινου» υποψηφίου του 2006 για το δήμο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη, και του γαλάζιου νυν δημάρχου Καλλιθέας, αλλά και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου του νέου δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντου. Η συμφωνία των δύο ανδρών περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης, που θα προέλθει από την «Ενωτική Προοπτική» και την παράταξη «Όραμα – Δημιουργία» και θα ονομαστεί «Ωραιόκαστρο Τώρα».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αφετηρία συνεργασίας για τις δύο παρατάξεις είναι η πεποίθηση πως, στο σημερινό αυτοδιοικητικό τοπίο, μόνο μία νέα, ανεξάρτητη, αποδεδειγμένα έντιμη και ισχυρή ομάδα μπορεί να φέρει τη σύγχρονη αντίληψη και τη δημοκρατική δράση που έχει ανάγκη ο νέος δήμος Ωραιοκάστρου και απαιτούν οι δημότες και κάτοικοί του.

Το κοινό όραμα

«Οραματιζόμαστε ένα δήμο - πρότυπο για όλη τη χώρα. Έχουμε σχέδιο, για να κάνουμε το όραμα αυτό, πράξη. Δεσμευόμαστε να είμαστε η δημοτική αρχή της ισοτιμίας, της διαφάνειας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού προς όλους τους συμπολίτες μας καθώς και προς το φυσικό τοπίο. Μακριά από συμφέροντα, τοπικισμούς και μικροκομματικές λογικές, προσκαλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, της Μυγδονίας, του Ωραιοκάστρου και της  Καλλιθέας να συστρατευθούν μαζί μας»,  δηλώνει ο κ. Σαραμάντος.

Κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου συνδυασμού, που θα γίνει σύντομα, οι επικεφαλής των δύο συνεργαζόμενων παρατάξεων, Δημήτρης Σαραμάντος και Ανέστης Πολυχρονίδης θα συνυπογράψουν Κείμενο Συνεργασίας & Δεσμεύσεων, που θα συμπεριλαμβάνει τις προτάσεις του επικαιροποιημένου Αναπτυξιακού Σχεδίου «Ωραιόκαστρο 2020» και συνολικό πρόγραμμα δράσης για το νέο διευρυμένο δήμο.