Skip to main content

Ξεπέρασε τα 10 εκατ. ευρώ το 2ο Media Markt στη Θεσσαλονίκη

Με τη νέα αυτή επένδυση, ο όμιλος Saturn συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη του πορεία στην Ευρώπη.

Το δεύτερο κατάστημα της στη Θεσσαλονίκη ανοίγει η διεθνής αλυσίδα ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών Μedia Markt, το οποίο αποτελεί επένδυση πάνω από 10εκατ. ευρώ. Το νέο σημείο πώλησης της Media Markt στη Θεσσαλονίκη είναι το 8ο πανελλήνια και το 800, που συμπληρώνει ο όμιλος Media Saturn στην Ευρώπη. 

 

Saturn θα είναι το τρίτο κατάστημα του ομίλου      


Με τη νέα αυτή σημαντική επένδυση, ο όμιλος συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη του πορεία στην Ευρώπη, παρέχοντας στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχει νοικιάσει και έναν τρίτο χώρο 5.000τμ., που προβλέπεται να λειτουργήσει κατάστημα της αδελφής εταιρίας Saturn. Ηδη στην Ελλάδα λειτουργούν άλλα δυο Saturn.

 

Το νέο κατάστημα, που αποτελεί παράλληλα το 8ο σημείο πώλησης της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt στην Ελλάδα, θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Media-Saturn Administration Ελλάδος κ. Patric Vogel, σε συνέντευξη τύπου.

 

"Η ξεχωριστή αυτή ημέρα θα εορταστεί με μεγάλες προσφορές για τους επισκέπτες του καταστήματος σε μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών", τόνισε.

 

Το νέο σημείο πώλησης της αλυσίδας, είναι 5.000τ.μ., αναπτύσσεται σε δυο ορόφους, διαθέτει πάρκινγκ 550 θέσεων και  θα προσφέρει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. "Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν καθιερώσει τη Media Markt και την έχουν τοποθετήσει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών στην Ευρωπαϊκή αγορά", υπογράμμισε ο κ. Φόγκελ.

 

«Το κατάστημα θα απασχολεί προσωπικό σχεδόν 100 ατόμων και με την εν λόγω διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού, το σύνολο των εργαζομένων της Media Markt στην Ελλάδα θα υπερβαίνει τα 800 άτομα.  Σε αυτό το σημείο, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι, αυτό που ξεχωρίζει την Media Markt και την καθιστά τη Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στην Ευρώπη, πέρα από την ευρεία συλλογή επώνυμων προϊόντων σε ασύγκριτες τιμές, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Ειδικότερα, οι άνθρωποι της Media Markt στέκονται δίπλα στους καταναλωτές καθ’ όλη τη διάρκεια τις περιήγησής τους στο κόσμο της τεχνολογίας και εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό, το προσωπικό της αλυσίδας και η άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρει στους επισκέπτες συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας», όπως είπε.   

 

           
Με καθαρά έσοδα ύψους 19 δισεκ. ευρώ και προσωπικό που το 2008 υπερέβαινε τα 60.000 άτομα, η Media Markt και η Saturn είναι τα κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη, σύμφωνα με τον κ.Φόγκελ.

 

Η διεύθυνση του νέου καταστήματος είναι Νέα Δυτική Είσοδος, Κωλέττη & Αλεξανδρουπόλεως 10, Σταθμός.

Business Story
Off