Skip to main content

Ξεπέρασαν χθες τους 25.000 οι επισκέπτες στη ΔΕΘ (φώτο)

Αυξημένη κατά 157% είναι η επισκεψιμότητα στην 78η ΔΕΘ τις πρώτες πέντε ημέρες της διοργάνωσης έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Στιγμιότυπα από τη χθεσινή ημέρα.

Αυξημένη κατά 157% είναι η επισκεψιμότητα στην 78η ΔΕΘ τις πρώτες πέντε ημέρες της διοργάνωσης έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Ενδεικτικό της δυναμικής αυτής είναι πως τη χθεσινή ημέρα ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 25.000.

Η ΔΕΘ-Helexpo καλεί τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα να επισκεφθούν τη φετινή διοργάνωση και να αξιοποιήσουν τις επόμενες ημέρες μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, απολαμβάνοντας το πλούσιο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, παράλληλα με τα θεματικά αφιερώματα.

Μετά τον Γιώργο Μαζωνάκη, που γέμισε χθες το βράδυ ασφυκτικά τον υπαίθριο χώρο Τόξο, στο πλαίσιο του MAD North Stage Festival, έρχεται σήμερα στις 21:30 ο Νίκος Μακρόπουλος να δώσει τον ρυθμό.


Έπειτα από την χθεσινή εντυπωσιακή επίδειξη δεξιοτεχνίας της γνωστής παρουσιάστριας, Βίκυς Χατζηβασιλείου, σήμερα στις 17:30 και στις 18:30 θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες beach volley ανδρών. Οι Βούλγαροι Bonjolov/Kutzarov απέναντι στους Βρετανούς Watson/Smith και οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης απέναντι στους Αυστριακούς Huber/Blauel.

Στις 18:00 πραγματοποιείται στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» η ημερίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Νέα ΚΑΠ: Καινοτομία και Ανάπτυξη στην Ελληνική Γεωργία», με παρουσίαση ελληνικών success stories στον αγροτικό τομέα.

Σήμερα ξεκινά και το ειδικό αφιέρωμα για τον κόσμο της ομορφιάς, το Exclusive Beauty, στο περίπτερο 1.

 


Στις 18:30 χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων του νομού Σερρών θα δώσουν μια γεύση από τις παραδόσεις του τόπου τους, στο περίπτερο 12.

Στις 18:30 επίσης η LIDL θα παρουσιάσει μια χιουμοριστική διαδραστική παράσταση.

Στις 19:00 και στις 21:00 το εναέριο θέαμα με μηχανή και ακροβάτες θα είναι συνεπές στο καθημερινό του ραντεβού,  ανάμεσα στο περίπτερο 7 και τον Πύργο του ΟΤΕ.

Στις 19:30 η παιδική θεατρική παράσταση «Το πέταγμα του Ίωνα» θα παιχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στους κήπους της ΔΕΘ.

 


Επίσης στις 19:30 δύο ακόμα συγκροτήματα, οι «Μακρινά Ταξίδια» και «Papas Family Band», θα ανέβουν στη σκηνή του Music Band Festival, απέναντι από το περίπτερο 6.

Στις 19:45 το show Vertical Dance-Χορεύοντας στους τοίχους, που ξεκίνησε χθες και μάγεψε τους θεατές, θα παρουσιαστεί στον τοίχο του περιπτέρου 9 απέναντι από το περίπτερο 13.

 

Business Story
Off