Skip to main content

Στις 28 Μαρτίου ξεκινούν οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Ντόχα

Το γεγονός θα γιορταστεί με ένα gala dinner, που θα διοργανώσει την ίδια μέρα η εταιρεία, παρουσία του Group Chief Executive της Qatar Airways.

Στις 28 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση της Qatar Airways από Θεσσαλονίκη προς Ντόχα και το γεγονός θα γιορταστεί με ένα gala dinner, που θα διοργανώσει η εταιρεία την ίδια μέρα παρουσία του Group Chief Executive της Qatar Airways, της Αυτού Εξοχότητος κ. Akbar Al Baker.

Η Θεσσαλονίκη είναι ο δεύτερος προορισμός της εταιρείας στη χώρα. Οι τέσσερις νέες πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας και Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσφέρει και τρεις πτήσεις την ημέρα για την Αθήνα.

Οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα απολαύσουν απαράμιλλη εξυπηρέτηση πέντε αστέρων, τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και εν πτήσει. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν την πρόσβαση στο Oryx One, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της Qatar Airways, που προσφέρει τις πιο πρόσφατες, δημοφιλείς ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσική, παιχνίδια και πολλά ακόμη.