Skip to main content

Ξεκινούν έργα από σήμερα στην εσωτερική περιφερειακή

Δείτε ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα και σε ποια σημεία - Οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν συνολικά δώδεκα μήνες.

Ξεκινούν σήμερα από τις 09:00 έως τις 17:00, οι εργασίες της 2ης φάσης κατασκευής του αριστερού κλάδου της γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου Λαγκαδά.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών:
 1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού από το ύψος της οδού Ωραιοκάστρου έως το ύψος της επιχείρησης με την επωνυμία «Πλαίσιο».

 2. Αποδίδεται στη κυκλοφορία κατασκευασθείσα ανισόπεδη γέφυρα η οποία θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά.

 3. Αποδίδεται στη κυκλοφορία νέο ισόπεδο οδικό τμήμα το οποίο θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά. 

 4. Ως αποτέλεσμα:
α. Θα απαγορευτεί η δεξιά στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς Ανατολικά).

β. Θα απαγορευτεί η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς Ανατολικά).

γ. Θα απαγορευτεί η στροφή των οχημάτων από την οδό Ωραιοκάστρου προς την Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά.

5.  Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν δώδεκα μήνες.