Skip to main content

Ολοκληρώθηκε η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο (φωτο + video)

Πορεία κατά της απόφασης μηδενισμού και αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΣΦΠ πραγματοποίησαν οι φίλοι του Δικεφάλου

Ολοκληρώθηκε η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε και κατέληξε στην Καμάρα με τους φίλους του Δικεφάλου να διαμαρτύρονται για τη δικαστική απόφαση που επιφέρει βαριά τιμωρία στην ομάδα για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου ξεκίνησαν από την Καμάρα κλείνοντας τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην Εγνατία ενώ, κατά μήκος της οδού, και ιδιαίτερα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε έντονη παρουσία της Αστυνομίας.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην απόφαση ενώ μετά κινήθηκαν κατά μήκος της οδού Τσιμισκή.

Αργότερα έφτασαν στο Λιμάνι και συνέχισαν την πορεία κατά μήκος της Λεωφόρου Νίκης προκειμένου να φτάσουν στον Λευκό Πύργο. Παιρνόντας από το κτήριο της ΧΑΝΘ έφτασαν στην οδό Ναυαρίνου για να καταλήξουν και πάλι στην Καμάρα.

Άλλωστε, στην πορεία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παιδιά από τις ακαδημίες αλλά και μέλη της Διοίκησης του Δικεφάλου. Μεταξύ άλλων, στον χώρο βρίσκονται ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος από τον Ερασιτέχνη και ο Νίκος Σταυρόπουλος από την ΚΑΕ, ο Αντώνης Τσαλόπουλος από το ΤΑΠ, ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς και αντιπροσωπεία από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ομάδας.