Skip to main content

Η απόβαση των τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη - Κλείνουν δρόμοι (φωτο +vid)

Λόγω της σημερινής κινητοποίησης των αγροτών εφαρμόζονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία.

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι αγρότες από τον μπλόκο των Μαλγάρων και της Κουλούρας για την κάθοδό τους στη Θεσσαλονίκη.

Τα περίπου 35 τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα κατευθύνθηκαν στην πόλη με τη συνοδεία περιπολικών. Λόγω της κινητοποίησης των αγροτών εφαρμόζονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία.

Οι αγρότες εισήλθαν στην πόλη από την δυτική είσοδο και μέσω των δικαστηρίων και των οδών Κουντουριώτου και Λ. Νίκης, έφτασαν στον Λευκό Πύργο, όπου βρισκόταν και οι συγκεντρωμένοι από την πορεία του ΠΑΜΕ.

 

Εκεί ο σχεδιασμός τους είναι να παραταχθούν μπροστά στον Λευκό Πύργο, το ένα πίσω από το άλλο, στη μία πλευρά του οδοστρώματος, συμβολικά.

Μετά το τέλος της κινητοποίησής τους οι αγρότες σχεδιάζουν να περικυκλώσουν με τα τρακτέρ τους τη ΔΕΘ, όπου πραγματοποιείται η έκθεση κτηνοτροφία και πτηνοτροφία Zootechnia. Στη συνέχεια μέσω κεντρικών οδών της πόλης και υπό την καθοδήγηση της Τροχαίας θα αποχωρήσουν.

Η Διεύθυνση Τροχαίας καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.