Skip to main content

Ξεκίνησε η 3η Συνδιάσκεψη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης (vid)

Η συνδιάσκεψη της κομματικής οργάνωσης ξεκίνησε, με εισήγηση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα.

του Νίκου Ηλιάδη

Ξεκίνησε η 3η συνδιάσκεψη της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα γίνει η εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής από την οποία θα προκύψει στη συνέχεια ο νέος συντονιστής.

Η συνδιάσκεψη ξεκίνησε, με εισήγηση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα.

"Η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης, αλλάζει σελίδα", τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Ρήγας.

"Εργαζόμαστε για λύση των προβλημάτων", επισήμανε από την πλευρά του ο Γιάννης Αμανατίδης, υφυπουργός Εξωτερικών.



Τις εβδομάδες που προηγήθηκαν έγιναν συνελεύσεις σε όλες τις Οργανώσεις Μελών του κόμματος, από τις οποίες προέκυψαν και οι περίπου 250 αντιπρόσωποι οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη συνδιάσκεψη.

Οι εργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 47).

Τη Δευτέρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της Εγνατίας, θα γίνει η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η κατ' αρχήν απόφαση είναι ο αριθμός των μελών της να περιοριστεί στους 35, έναντι των 45 που είναι σήμερα. Η συρρίκνωση του οργάνου κρίθηκε ότι εξυπηρετεί καλύτερα τη λειτουργία της οργάνωσης.