Skip to main content

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανανέωσης μεταξύ ΠΑΟΚ και Σόμπεϊ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου συζήτησαν με τον ατζέντη του Αυστραλού γκαρντ φόργουορντ εκφράζοντας τη διάθεση ανανέωσης με τον 27χρονο παίκτη

Το «παρών» στο «PAOK Sports Arena» έδωσε το Σάββατο, ο ατζέντης του Νέιθαν Σόμπεϊ, Γιώργος Πάνου και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα.

Tο θέμα της διάθεσης του Δικεφάλου να ανανέωσει τη συνεργασία του με τον Αυστραλό για την επόμενη σεζόν ήταν από τα βασικά στην ατζέντα του.

Σύμφωνα με την «Arena Press», πριν την έναρξη του αγώνα συζήτησε με ανθρώπους των ασπρόμαυρων οι οποίοι εξέφρασαν και μάλιστα ζεστά την διάθεση τους να συνεχίσουν με τον 27χρονο γκαρντ φόργουορντ, ωστόσο ο κ. Πάνου τους εξήγησε ότι είναι νωρίς και θα παίξει ρόλο η άποψη του παίκτη που σκέφτεται τα summer league του Ιουλίου στο ΝΒΑ.

«Μπορεί να βρεθεί λύση αν θέλει ο Νέιθαν να μείνει, εγώ το θέλω πάντως γιατί εδώ θα βελτιωθεί και θα μπορέσει να ανεβάσει το κασέ του. Μου είπε οτι νοιώθει καλά στην ομάδα και αυτός και η σύντροφος του. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό πρόγραμμα. Θα μιλήσω με το παίκτη και θα δούμε» σχολίασε ο ατζέντης του παίκτη.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου καθώς Πάνου και Σόμπεϊ συνέφαγαν, ο 27χρονος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη, του αρέσει η κατάσταση, η προοπτική των πλέι οφ, αλλά ζήτησε να μην γίνει τώρα ουσιαστική κουβέντα για το μέλλον του.