Skip to main content

Ξεκινά το 16ο ThessISMUN στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

ΤοThessISMUN διοργανώνεται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη.

Από τις 19 ώς τις 23 Απριλίου 2017, για 16η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το διεθνές συνέδριο προσομοίωσης των Οργάνων των Ηνωμένων Εθνών, της UNESCO, του Συμβουλίου της Ευρώπης και άλλων διεθνών οργανισμών, γνωστό ως ThessISMUN με περισσότερους από 450 φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα εκπροσωπήσουν 110 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών.

Το ThessISMUN διοργανώνεται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη. Ειδικά για φέτος, το ThessISMUN συμμετέχει στην εκστρατεία προώθησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Την Τέταρτη 19 Απριλίου στις 12 μ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με την παρουσία του Πρύτανη, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, του επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του ThessISMUN, καθηγητή Θεοδόση Καρβουναράκη, του υπευθύνου του Γραφείου για την Ελλάδα και την Κύπρο του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ, Δημήτρη Φατούρου και της Γενικής Γραμματέως του ThessISMUN 2017, Ζωής Διδίλη.