Skip to main content

Ξεκινά αύριο η προετοιμασία του Άρη ενόψει Πανσερραϊκού

Εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στη σερραϊκή ομάδα θα είναι ο Μανώλης Τζανακάκης που είναι τιμωρημένος ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Χρήστος Μπούρμπος

Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» να επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις.

Η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό (30/04) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (17:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Στο παιχνίδι με τη σερραϊκή ομάδα επιστρέφει ο Χρήστος Μπούρμπος. Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος ακραίος αμυντικός θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του (είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό (07/05) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Στον αντίποδα, στο ματς με τον Πανσερραϊκό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος -επίσης- συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός θα εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του –όπως και ο Μπούρμπος- στον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα.