Skip to main content

Ξανά Άρης για Άρκα

Η αδυναμία του Χούλιο Άρκα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Μίνλεσμπρο φαίνεται να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αργεντινό αμυντικό και δεν αποκλείεται να να υπάρξο
Η αδυναμία του Χούλιο Άρκα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Μίνλεσμπρο φαίνεται να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αργεντινό αμυντικό και δεν αποκλείεται να να υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες. ΟΚ ο Τσέζαρεκ.

Η αδυναμία του Χούλιο Άρκα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Μίνλεσμπρο φαίνεται να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αργεντινό αμυντικό και δεν αποκλείεται να να υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Στο «κίτρινο»... προσκήνιο επέστρεψε η περίπτωση του Χούλιο Άρκα, αφού ο Αργεντινός άσος της Μίντλεσμπρο δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα και πλέον διοίκηση και τεχνική ηγεσία στον Άρη «κλείνουν» ξανά το... μάτι προς τον Αργεντινό μπακ.
Όπως τονίζεται μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο που θέλει τον 29χρονο άσο να έχει ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και αυτό αν μη τι άλλο είναι υπέρ του Άρη που μπορεί να διαπραγματευτεί ξανά την περίπτωση απόκτησης του έμπειρου αμυντικού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Αρης μπορεί να προβεί σε μια αλλαγή στη λίστα που έχει δηλώσει στην UEFA μέχρι τη Δευτέρα, κάτι που κάνει σαφές ότι αν οι άνθρωποι των «κίτρινων» θέλουν να αποκτήσουν τον Άρκα πρέπει να βιαστούν.

ΟΚ ο Τσέζαρεκ

Δεν ανησυχούν οι άνθρωποι του Άρη για τον τραυματισμό του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε κατά την διάρκεια του φιλικού με την ομάδα Νέων, χωρίς πάντως να τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τρίτης με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσον αφορά το φιλικό οι μεγάλοι κέρδισαν τους μικρούς με 3-1 με τα γκολ των Ρουίς, Χαβίτο και Κόκε. Ο Αραβίδης αστόχησε σε πέναλτι, ενώ έκπληξη προκάλεσε η συμμετοχή του Φρέντι Αντού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.