Skip to main content

WorldVentures: Χρώμα και εργαλεία σε νηπιαγωγεία στη Λάρισα

O παγκόσμιος οργανισμός WorldVentures Foundation ομορφαίνει με χρώμα, κέφι και φαντασία δύο δημόσια νηπιαγωγεία στη Λάρισα

Περισσότεροι από δεκαπέντε εθελοντές του Worldventures Foundation προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, πριν λίγες ημέρες, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ομορφότερο περιβάλλον στο 10ο και στο 48ο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λάρισας στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Επικεφαλής αυτής της δράσης ήταν ο Εμμανουήλ Δήμκος σε συνεργασία με τις δασκάλες κ. Αφροδίτη Ξινοπούλου και Ροδούλα Κουτρούλη, οι οποίες συνεισφέραν με δημιουργικό τρόπο στην ολοκλήρωση της δράσης. Σε αυτή την ενέργεια συμμετείχαν Λαρισαϊκές επιχειρήσεις που προσέφεραν τρόφιμα, χρώματα και εργαλεία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Worldventures πιστεύει ότι κάθε παιδί έχει το δικαίωμα για ένα ασφαλές περιβάλλον, για φαγητό και για εκπαίδευση. «Χρησιμοποιώντας το μοντέλο του εθελοντικού τουρισμού, δημιουργεί ευκαιρίες για ανθρώπους, οικογένειες και ομάδες να υπηρετήσουν βασικές ανάγκες των παιδιών παγκοσμίως. Η WorldVentures μέσα από τα προγράμματά της δημιουργεί κάθε χρόνο πάνω από 100 ευκαιρίες εθελοντικού τουρισμού με συνολικά πάνω από 25.000 ώρες εθελοντικής εργασίας σε διάφορες χώρες του κόσμου», τονίζεται.

Στην Ελλάδα, πραγματοποιεί και μέρες εθελοντισμού, με σκοπό να προσφέρει στην κοινωνία τοπικά, να βοηθήσει ευπαθείς ομάδες αλλά και να αφυπνίσει την εθελοντική συνείδηση. «Η συνεισφορά αυτή αποτελεί μια πράξη αγάπης, φροντίδας και κοινωνικής ευαισθησίας, απόλυτα συνυφασμένη με την εταιρική κοινωνική κουλτούρα της WorldVentures, καθώς όλες οι εκδηλώσεις φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος της εταιρίας υπάγονται κάτω από την ιδέα του «Make a Living, Giving» που προέρχεται από το γενικότερο σλόγκαν της, που δεν είναι άλλο από το «Make a Living, Living» αναφέρει σχετική ανακοίνωση με αφορμή τη δράση στη Λάρισα», καταλήγει η ανακοίνωση.