Skip to main content

Βρούτσης:Παγίδα στις έναντι καταβολές των ασφαλιστικών εισφορών

Άξια συνεχιστή στο δρόμο με τα ψέματα που χάραξε ο προκάτοχός της χαρακτήρισε την Έφη Αχτσιόγλου ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ.

Άξια συνεχιστή στο δρόμο με τα ψέματα που χάραξε ο προκάτοχός της κ. Κατρούγκαλος, χαρακτήρισε την Έφη Αχτσιόγλου ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.
 
«Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η υπουργός Εργασίας, ανακοίνωνε στα εκατομμύρια ασφαλισμένων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών, θέλοντας να μετριάσει την οργή και την αγανάκτησή τους για τις εξοντωτικές εισφορές - από 27% έως 37,95% - που τους επιβάλλει, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τις εισφορές τους έναντι. Δηλαδή, σε μηνιαία βάση όσα μπορεί και αντέχει ο καθένας! Όμως, δημοσιεύματα, που αντλούν τις πηγές τους από το στενό περιβάλλον της Υπουργού, αποκαλύπτουν μια νέα εξαπάτηση» υπογραμμίζει ο κ. Βρούτσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αλήθεια που απέκρυψε η υπουργός είναι πως, αν κάποιος πληρώσει έναντι, το υπόλοιπο της οφειλής του θα επιβαρυνθεί με επιτόκιο 8,05%!
 
«Ανεπάρκεια, ανικανότητα, αλλά και κατά συρροή ψεύτες. Συνθλίβουν τους Έλληνες και βλάπτουν τη χώρα!» καταλήγει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.