Skip to main content

Βρούτσης: Η ΝΔ ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα του υπερταμείου

Ο βουλευτής έκανε λόγο για αποικιοκρατική λογική και τόνισε πως η ΝΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναβάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το Υπερταμείο είναι ένα ζήτημα, το οποίο πρέπει να επανεξετάσουμε ως ΝΔ, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για αποικιοκρατική λογική και τόνισε πως η ΝΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναβάλει τα πράγματα στη θέση τους, όπως είπε, τουλάχιστον στο Υπερταμείο.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν από την κοινωνία.

«Εκτιμώ ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα δρομολογηθούν από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διότι γνωρίζουν ότι αν πάμε σε εκλογές, δεν θα επανεκλεγούν ούτε οι μισοί» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα δρομολογηθούν από την ίδια την κοινωνία, διότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία και τον Σεπτέμβριο, κρατήστε την ημερομηνία που θα σας πω και λόγω γνώσης πάνω στο αντικείμενο το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το εργασιακό, αυτή η πίεση η κοινωνική που θα δημιουργηθεί από το σύνολο των μέτρων που τότε θα αποτιμηθούν στην κοινωνία, τότε θα φτάσει ο λογαριασμός στην τσέπη κάθε νοικοκυριού. Τότε εκτιμώ ότι θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις και μία πίεση απίστευτη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που πιθανώς να οδηγήσει και σε πολιτικές εξελίξεις».