Skip to main content

Βρούτσης: Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο στην υπόθεση Γεωργίου

H Koμισιόν είπε την άποψή της και εμείς θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της Δικαιοσύνης, υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για την υπόθεση Γεωργίου παρέπεμψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, εξηγώντας τη στάση του κόμματος.

«Τα ζητήματα της περιόδου του 2009 - 2010, τα αντιμετώπισα μαζί με το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας, και με καχυποψία, αλλά και με ουσιαστική αντίδραση, γιατί πιστεύαμε ότι υπήρχαν λογιστικές αλχημείες, όσον αφορά τα δημοσιονομικά μεγέθη. Το 2012, υιοθετήσαμε πλήρως την οικονομική κατάσταση. Δεν μπορούσαμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν, το 2012» είπε στο ραδιοσταθμό Βήμα και πρόσθεσε: «Σήμερα, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Εμείς την σεβόμαστε. Η Κομισιόν, είπε την άποψη της, εμείς τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ερωτηθείς για εσωκομματικά στρατόπεδα στη ΝΔ είπε πως «σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η παράταξη, έχει βαθιές κοινωνικές ρίζες, δεν κλονίζεται από επιθετικούς προσδιορισμούς. Εγώ ανήκω σε εκείνους που στηρίζουν πάντα την νομιμότητα στο κόμμα, στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αρχηγό του κόμματός μας και σας διαβεβαιώνω ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ότι όλοι οι βουλευτές του κόμματος είναι μία γροθιά».

Σχολιάζοντας δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου αναφορικά με το ασφαλιστικό, είπε πως «δεν είναι μόνο λάθος, αλλά είναι απαράδεκτη και προσβλητική, όχι μόνο για τους συνταξιούχους, αλλά και για ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Κυρίως, γιατί ειπώθηκε ως δήλωση από έναν άνθρωπο, ο οποίος σας θυμίζω, πριν δύο χρόνια, στο Σύνταγμα, ηγείτο της ομάδας των αγανακτισμένων».