Skip to main content

Βροχές σήμερα στη χώρα - Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.

Άστατος καιρός σήμερα το Μεγάλο Σάββατο, ενώ κατά περιόδους θα είναι νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θράκη τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.