Skip to main content

Βροχές και σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς.

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη από 02 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και πρόσκαιρα θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.