Skip to main content

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα στη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα στη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ενώ σταδιακή βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.