Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει το βράδυ.

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές αρχικά στη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το βράδυ και από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.