Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το μεσημέρι

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται σήμερα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Τοπικές βροχές αναμένονται από το μεσημέρι αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία έως το βράδυ στα υπόλοιπα δυτικά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το βράδυ στα βορειοδυτικά, πιθανόν αργά τη νύχτα τοπικά στο βόρειο Ιόνιο, πρόσκαιρα ισχυρές.

Στην Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, ενώ υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.