Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες και σήμερα στα νότια και ανατολικά

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ανατολικά και τοπικές ομίχλες το πρωί.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα νότια και ανατολικά, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγα χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ανατολικά και τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς κελσίου.