Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες και σήμερα σε αρκετές περιοχές

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν όμβροι

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις αναμένονται στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην ανατολική Στερεά. Βαθμιαία βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η μεμονωμένοι όμβροι. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τις πρωινές ώρες τοπικά 5 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το μεσημέρι-απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.