Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών η καταιγίδων.

Τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι - απόγευμα στα βόρεια και πιθανώς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χωρά.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών η μεμονωμένων καταιγίδων. βελτίωση το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Αίθριος καιρός προβλέπεται στην Αττική με παροδικές νεφώσεις νωρίς το πρωί καθώς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κέλσιου.