Skip to main content

Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα στη χώρα

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σήμερα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά.

Bροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα, όπου τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα υπόλοιπα νότιοι 3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. Οι  άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.