Skip to main content

Βροχερός θα είναι ο καιρός και σήμερα με πτώση θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.

Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός, με βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και στην ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ η θερμοκρασία βρίσκεται σε μικρή πτώση.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και ύφεση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι νότιοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο, Πέμπτη, το σκηνικό του καιρού θα είναι παρόμοιο με βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Μικρή άνοδο θα σημειώσει ο υδράργυρος την Παρασκευή, ενώ και οι βροχές θα περιοριστούν μόνο στα βόρεια.