Skip to main content

Βροχερό το σκηνικό του καιρού σήμερα σε όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονίαθα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς κελσίου, αλλά στη δυτική η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το βράδυ.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονίαθα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Κι εδώ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και η θερμοκρασία από 16 ως 24 βαθιούς κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικό μέτριοι σε ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 26 βαθμούς κελσίου με την μέγιστη στα βόρεια να είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη